Význam a podávání pokrmů studené kuchyně. Na jídelním lístku zařazujeme výrobky studené kuchyně. Studená kuchyně je pro výživu stejně důležitá jak kuchyně teplá. Příprava teplých jídel má za sebou již dlouhou tradici a je dnes téměř dokonalá. Příprava pokrmů studené kuchyně.
H dle Národní soustavy kvalifikací. Pokrmy studené kuchyně mají vysokou biologickou hodnotu, protože často obsahují potraviny. K rozvoji významně přispívají i nové možnosti. Studená kuchyně je pro výživu stejně důležitá jako kuchyně teplá, i když v kuchařství civilizovaných národů nemá tak dlouhou tradici jako . TENTO PROJEKT BYL SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM.
Příprava pokrmů studené kuchyně s využitím (nejen) regionálních potravin. Význam pokrmů studené kuchyně a jejich podávání. Suroviny používané k výrobě studených pokrmů.
Bylinky mají svůj význam jak pro teplou, tak i pro studenou kuchyni. Obecně platí zásada, že jestliže kořeníme jinými než čerstvými bylinkami, například .
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.