Regionální kuchyně Způsoby úpravy pokrmů Stolování SurovinyČínská kuchyně - Dadalova kuchařkahttps://dadala. ArchivCharakteristika čínské kuchyně (Vypracoval Ondřej Šíma, Bc) Čínská jídla se z hlediska historie dělí do čtyřech základních kuchyní, které se svými vlastnostmi . Je zdravá, lehká, plná zeleniny a netučného masa. Její historie je barvitá; nikdy se nebránila inovaci, novým postupům a . K vaření čínských jídel není třeba zvláštního vybavení kuchyně a pro domácí přípravu vystačíme s naším běžně používaným nádobím. V globálu se však charakteristiky jídel většinou shodují s historickým dělením.
Charakteristika: Práce seznamuje s historií čínské kuchyně. Seznamuje s tím, jaké jsou její druhy, nebo co jsou nejpoužívanější kuchyňské potřeby. Nejcasteji používané kuchynské potreby. Charakteristiky kuchyně Těžko se dá hovořit o jednotné slovinské kuchyni, protože i když je .


Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.