Aquacotta v překladu znamená vařená voda. Je to klasická polévka z Toskánska. Dříve to byla celá večeře v jednom pokrmu, takže to je . Velmi starý recept z toskánské oblasti Maremma (vnitrozemí města Viareggio).
V jedné z mých knih je řeč o italské polévce acquacotta, není tam však uveden přesný recept. Je načase, abych recept doplnil. Acquacotta is a broth-based hot soup in Italian cuisine that was originally a peasant food. Its preparation and consumption dates back to ancient history, and it . This traditional Tuscan soup, which means 'cooked water', is served with a poached egg for extra richness - a perfect starter or light lunch.
For the past months I've been planning, writing, photographing and making another cookbook, my secon and I've got in my hands right . Acquacotta, Florencie: Přečtěte si 9objektivních recenzí zařízení Acquacotta, které bylo na webu TripAdvisor ohodnocené známkou z a zaujímá 79 . Acquacotta is a celebration of the traditional cuisine of a lesser known part of Tuscany, the Silver Coast, which forms part of the territory of Maremma.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.