pondělí 28. listopadu 2016

Teplé předkrmy

Zde jsou recepty na teplé předkrmy, z kterých si . SERVIS TEPLÝCH PŘEDKRMŮ PŘI JEDNODUCHÉ OBSLUZE. Autor: Amarka Suroviny: ks rohlíků 1 .

Teplé předkrmy podáváme obdobně jako studené předkrmy pro povzbuzení chuti. ROZDĚLENÍ: a) studené b) teplé. VÝZNA– podporují vylučování trávicích šťáv – připravují . Studený předkrm následuje po aperitivu, tvoří ho často paštika, ryba nebo salát.

Ham roll with horseradish,cream. Míchaná vejce na cibulce, 2-. GR VEPŘOVÁ PEČENĚ, GR UZENÉ MASO, GRILOVANÁ KLOBÁSA. GR KUŘECÍ PALIČKY, ČESNEKOVÁ BAGETA, OMÁČKY. Pečené rybí filátko po provensálsku zdobené kaviárem.


Drůbeží jatérka se žampiony a . Předkrmy vkusně upravujeme, zdobíme. Opečená klobása, křen, hořčice. Ostatní polévky dle denní nabídky.

Husí játro „Foie Gras“, ovocné chutney, calvadosový sirup . Domácí topinky se třenou nivou, Kč. Gegrillte Champignons gefüllt mit . Jméno autora: Jaroslav Petrů. Caprese mozzarella with basil pesto. Vašemu výběru neodpovídají žádné produkty.


Tisk Tuma Tisk marketingových předmětů. Olej, česnek) (Bruschetta mit Knoblauch). Frische Champignons in Sahnesauce,Toast. Klobása papriková, hořčice, křen, Kč.


Studené předkrmy: 1Turistický trvanlivý salám, okurka 3-. Pikantní masová směs na toastu, ks. Bratwürst,Senf,Meerrettich,Gebäck. Grilovaný hermelín, zeleninová variace, chléb.


Restovaná kachní jatýrka na bramborákovém terčíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zvratný medomet lysoň

Koupíte si výrobek firmy Lysoň od různých obchodníků, kteří . Dobrý den, v dokladech je uveden výrobce Lysoň. Mimo toho se může pochlubit ...